Vand og luft

Wetality Water: Det bedste vandrensningssystem
Beskyt din familie imod typisk vandbårne forurenede stoffer og gør dit drikkevand bedre med dette avancerede system!

Du lever sundt, du spiser sundt, men drikker du også sundt?

I løbet af ganske få år kan det være slut med at skænke sig et glas rent drikkevand fra hanen. Derfor har Danske Vandværker, Dansk Vand- og Spildevandsforening samt Danmarks Naturfredningsforening i fællesskab udsendt et SOS. Så rent vand er desværre ikke ok i alle dele af Danmark. 

Den eneste måde at være sikker på at dit drikkevand er rent, er at styre det selv. Der er flere metoder til at rense sit postevand, men som alt andet i livet er der kun én måde som betragtes som den bedste, praktisk, og prismæssigt. Det hedder ”omvendt osmose” (RO). Omvendt osmose filtrering er en speciel teknologi, som laver ferskvand fra saltvand. Der bruges en semipermeabel membran. Denne teknologi kan sortere større molekyler, partikler og ioner fra ferskvand.

Wetality har brugt denne teknologi som kernen af filtreringssystemet, men har opgraderet den yderligere for at tilbyde en af de bedste vandsystemer på markedet.

Dårlig vandforsyning kan føre til alvorlige sygdomme. Der er kun en slags filtreringssystem som kan hjælpe med dette og fjerne alle forurenede patogene stoffer (bakterier og vira), kemikalier, salt og endda tungmetaller, men samtidig sørge for at vandet ikke er demineraliseret eller ikke er optimalt behandlet. Wetality har skabt et system der imødekommer alle disse behov. Wetality Water Cleaning System fjerner et stort udvalg af forurenede stoffer og samtidig forbereder vandets egenskaber, som har vist sig at være god og vigtig for dit velvære.

Lejeaftale: 
Etableringsgebyr: 2.980 kr. + serviceaftale: 291 kr. pr. måned. 
(Samlet omkostning i minimumsperiode på 5 måneder: 4.435 kr.)
Vand på daglig basis: 10 kr.
Efter 4 år kan den byttes til nyeste model.

Køb: 
Inklusiv komplet filterpakke: 8.583 kr.
Serviceaftale: 260 kr. pr. måned.


Du er velkommen til at komme forbi med dit vand, og få det målt!

Wetality Air: Luftrenser, luftfugter og diffuser i én maskine
Luftrenser, der fjerner virus og forurening

Den luft du indånder, er det, du er.

Kvaliteten på den luft, vi indånder, er lige så vigtig for vores velbefindende, som den mad vi spiser og det vand vi drikker. Luftforurening er årsagen til mange sygdomme – og alt for tidlige dødsfald. I en by som København dør ca. 550 mennesker af luftforurening om året. Det er 550 for mange. Luftforurening fra trafik, varmekilder og industriel forurening, er årsagen til dårlig luft – og desværre bliver luften ikke kun på gaden. En ganske stor del af den forurenede luft, er den du indånder derhjemme.

Forureningen er også en medvirkende årsag til ca. 20.000 tilfælde af kronisk bronkitis, astma, luftvejssygdomme, hjertesvigt og lungekræft i Danmark. Det er en bekymrende kendsgerning, at selv et økologisk bevidst land som Danmark overstiger luftforureningsgrænserne hvert år. Ifølge WHO indånder 92% af verdens befolkning usund luft.

Sidst men ikke mindst bliver vi mere og mere udsat for allergener og vira – herunder vira, som vi alle sammen har været dybt berørt af for nylig. Men heldigvis kan risikoen for alt ovenstående reduceres betydeligt med Wetality Air.

Wetality Air har ion-reversering og UV-C belysningsteknologi, der gør at uønskede partikler falder til jorden i stedet for at cirkulere i luften. Wetality AIR er en af de få luftrensere, der også er en luftfugter og diffusor på samme tid. Wetality AIR indeholder en 800 ml vandbeholder, der kan frigive fugt og duft i den rensede luft. Du kan indstille luftfugte-funktionen med en timerfunktion med et interval fra 1 til 8 timer. Du kan tilsætte Wetality Essential Oils i vandet for at nyde fordelene ved aromaterapi.

Pris: 2.883 kr.

Garanti og service: 
Multi Filter Package-2003 sendes hver 8. måned efter den oprindelige ordre. 
Complete Filter Package-2002 sendes efter hver 16. måned efter den oprindelige ordre.

Inkluderet i din service vil du efter 48 måneder få udskiftet Air luftrenser til den nyeste version.

Yderligere produkter kan findes og du kan få hjælp til bestilling hos os via nedenstående knap:

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så skriv eller ring til os på:
Mail: troels88@icloud.com
Tlf.: 51 20 24 88

Cannabisblad - cbdsilkeborg.dk